Notícies i comunicats

07/05/2018

Benvinguda a l'Associació de Dones pel Diàleg Intercultural

Aquesta nova entitat busca construir un nou espai de participació i convivència.

El 28 d’abril, el barri de Pont Major va donar la benvinguda a una nova associació: l’Associació de Dones pel Diàleg Intercultural. Al llarg de la tarda del dissabte, un centenar de persones van poder gaudir de l’estrena d’aquesta entitat que busca construir un nou espai de participació i convivència. Un lloc en el que les dones del barri puguin intercanviar els seus sabers i coneixements, així com puguin nodrir-se i recolzar-se mútuament traient profit de la diversitat de cultures i experiències que formen part de la seva realitat.

En una sala d’actes plena, l’entitat recent constituïda va presentar-se a les veïnes del barri amb les seves millors gales. Sota l’atenta mirada i escolta del públic, la Presidenta de l’Associació, la Chahira Mahdi, va emfatitzar el seu desig de treballar per l’intercanvi i l’aprenentatge entre les dones del barri, així com va mostrar la voluntat de l’associació de promoure diverses activitats com grups d’aprenentatge d’idiomes, cuina o dansa, per donar a conèixer les diferents cultures que cohabiten al barri.

Acabats els parlaments, totes les persones assistents van poder gaudir d’una mostra gastronòmica en la qual les dones dels diversos països que formen part de l’entitat van convidar a tothom a gaudir de les seves especialitats culinàries per, finalment, acomiadar la festa amb un darrer espai de dansa i música. Èxit en la primera activitat pública de l’associació, que de ben segur no serà la darrera.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)