Notícies i comunicats

22/10/2018

L'Ajuntament de Girona obre la convocatòria d'ajuts a associacions per a la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic de Girona

El període de sol·licitud de les subvencions estarà obert fins al 7 de novembre.

L’Ajuntament de Girona obra la convocatòria d’ajuts a associacions per la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic de Girona. El termini de presentacions finalitza el dia 7 de novembre, últim dia en que podran fer les sol·licituds a través de la seu electrònica.

L’objecte de la convocatòria és finançar les iniciatives de l’any 2018 impulsades per associacions de la ciutat representatives del sector de les tecnologies digitals i que tinguin com a objectiu la promoció de les tecnologies digitals i la visibilitat d’aquest sector com a element de competitivitat i innovació al territori.

La convocatòria preveu criteris de foment de l’accessibilitat, la igualtat de gènere i la presència de la llengua catalana a les tecnologies, entre altres aspectes a valorar de les propostes presentades per les candidatures.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)