Notícies i comunicats

19/10/2018

L'Ajuntament de Girona penja un llaç rosa a la façana amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama

L'alcaldessa Marta Madrenas ha presidit aquest matí l'acte commemoratiu que ha organitzat la Fundació Oncolliga Girona a la plaça del Vi.

L’Ajuntament de Girona ha penjat un llaç rosa a la façana de l’edifici consistorial amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquest matí l’acte commemoratiu de l’efemèride, organitzat per la Fundació Oncolliga Girona a la plaça del Vi.

“És especialment important i impressionant la tasca que feu entitats com la Fundació Oncolliga Girona, a qui només puc dir paraules d’agraïment, ja que arribeu on les administracions no podem arribar”, ha assenyalat l’alcaldessa Marta Madrenas.

L’acte ha comptat també amb la participació de la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, que ha destacat la importància de fer visible l’afectació que té el càncer de mama en un de cada 100 homes, i l’actuació de Le Croupier i Mont Plans. El cantant de la formació, Carles Cors, a qui van diagnosticar càncer de mama fa tres anys, ha estat l’encarregat de llegir el manifest de la commemoració.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)