Notícies i comunicats

16/11/2018

Girona celebra la tretzena edició de la Nit del Voluntariat

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà avui, un any més, la festa dels voluntaris i voluntàries de les entitats de les comarques gironines.

La Nit del Voluntariat arriba a la tretzena edició. El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà avui a la tarda, a partir de les 19 h, l’acte de reconeixement a la tasca que realitzen els voluntaris i voluntàries de les entitats gironines. La festa està organitzada per la Federació Catalana del Voluntariat Social i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

A l’acte, en què assistirà l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, hi intervindran l’escriptora M. Mercè Roca, l’il·lusionista Mag Nani i els periodistes Xavier Bertral i Cristina Mas, del diari Ara. Durant la Nit es farà el lliurament dels premis de Voluntariat dels projectes guanyadors de les entitats a càrrec de la Fundació Antoni Serra Santamans i del Festival Strenes.

Per acabar hi haurà el concert de Carmen 113, gentilesa d’Strenes, i un sopar a peu dret elaborat per la Fundació Ramon Noguera i servit pel grup de joves del projecte socioeducatiu KSAMEU de Figueres.

A l’acte també hi assistiran el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent; el president de la Federació Catalana de Voluntariat, Jordi Balot, i la coordinadora territorial de la Federació Catalana del Voluntariat Social a Girona, Maria Solés.

La Nit del Voluntariat s’organitza cada any en una data propera al Dia Internacional del Voluntariat, que és el 5 de desembre, i té com a objectiu reconèixer i agrair la feina que fan els voluntaris i voluntàries per la nostra societat.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)