Notícies i comunicats

29/11/2017

ADIF informa que es faran tasques nocturnes a la via del tren convencional durant una setmana

Es portaran a terme actuacions de demolició del paviment existent.

L’Ajuntament de Girona informa que ADIF reemprendrà aquesta nit les obres de millora a les andanes d’ample convencional de l’estació de tren de Girona, amb l’objectiu d’augmentar l’accessibilitat de les instal·lacions.

ADIF ha informat que es preveu que les actuacions, que consistiran en la demolició del paviment existent, s’allarguin una setmana i finalitzin la nit del 6 de desembre.

Aquestes obres van començar el 5 d’octubre i es preveu que s’allarguin 6 mesos. ADIF ha planificat l’execució d’aquestes tasques per compatibilitzar-les amb el funcionament normal de l’estació i minimitzar les molèsties a les persones usuàries. Tal com ha comunicat ADIF, part de les actuacions que s’han de fer s’han de portar a terme en horari nocturn amb la finalitat de no interferir amb la circulació de trens i poden ser d’intensitat acústica elevada en determinats moments.

L’Ajuntament de Girona es posa a disposició dels veïns i les veïnes de la ciutat per resoldre dubtes i fer arribar les incidències que aquestes obres puguin ocasionar. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)