Notícies i comunicats

08/09/2014

Girona, Temps de Flors rep el guardó de Viles Florides en l'apartat de Noves Categories

Es tracta d'un reconeixement impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya.

Font: Ajuntament de Figueres

Girona, Temps de Flors ha rebut el guardó de Viles Florides en la categoria d’Espais Públics Florits dins de l’apartat de Noves Categories. La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, va ser l’encarregada de recollir el premi durant l’acte que es va celebrar divendres a la tarda als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i al qual van assistir també alguns dels membres de les entitats coorganitzadores del festival: Amics de les Flors, Amics de la Girona Antiga i Amics dels Jardins Històrics i Paratges Naturals.

“Aquest guardó és un reconeixement a la feina que institucions i ciutadans dediquen a Girona, Temps de Flors, amb hores de treball que, de manera desinteressada i amb una gran estima per la ciutat de fons, fan que sigui un èxit. Ens fa una especial il·lusió rebre’l de mans dels professionals del sector de la flor i la planta ornamental”, ha remarcat Coralí Cunyat. La categoria d’Espais Públics Florits reconeix els entorns concrets de les ciutats que, gràcies a la intervenció floral, milloren l’entorn dels habitants. Aquesta categoria inclou els barris florits, els carrers florits i els parcs i jardins florits.

La tercera edició de Viles Florides ha comptat amb la participació de 36 municipis i 80 noves iniciatives que inclouen espais públics florits, col·lectius florits, racons florits i llars florides. El jurat dels premis està format per professionals qualificats dels sectors dels vivers, la jardineria i el paisatgisme.

Viles Florides és un projecte impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i distingeix les propostes públiques i privades que tenen la flor i la planta ornamental com a protagonistes. Obert a tots els municipis, col·lectius i particulars que hi vulguin participar, té com a objectiu fomentar la millora dels espais verds en totes les vessants possibles.

Nota: Us enviem, adjunta, una imatge del lliurament del premi.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)