Notícies i comunicats

05/09/2014

Detenen dues persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública

Els dos nois es van escapolir d'un control rutinari de trànsit.

La Policia Municipal de Girona va detenir dimecres, dia 3 de setembre, cap a les vuit de la tarda, Joan V.P., de 18 anys i un menor de 17 anys, tots dos veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte contra la seguretat del trànsit.

Cap a dos quarts de vuit de la tarda del dimecres, una patrulla de la secció de motoristes de la Policia Municipal de Girona realitzava un control preventiu de trànsit. En un moment donat, dos nois que anaven amb una motocicleta de la marca Honda, van realitzar una maniobra evasiva i no es van aturar.

Tot seguit, els agents van iniciar la persecució d’aquesta motocicleta. Mentre fugien, el conductor va infringir diverses normes de circulació, tot posant en perill d’altres conductors, i l’acompanyant va tirar una motxilla que portava posada a l’esquena.

Finalment es van poder detenir i, un cop escorcollats, se’ls va trobar substàncies estupefaents i diners en efectiu. Gracies a la col•laboració ciutadana es va localitzar la motxilla que va llençar l’acompanyant, i a l’interior s’hi van trobar més substàncies estupefaents.

Arran dels fets, els policies van detenir Joan V.P. i el menor com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)