Notícies i comunicats

09/09/2014

L'Ajuntament de Girona ha editat una publicació informativa sobre el procés dels Pressupostos Participats dels Barris

Butlletí núm 1 - setembre 2014

L’Ajuntament de Girona ha editat una publicació informativa sobre el procés dels Pressupostos Participats dels Barris per informar, periòdicament, els ciutadans i ciutadanes de Girona de l’estat en el qual es troben els projectes que varen ser triats a través de la consulta que es va realitzar als barris el 30 i 31 de maig passat.

L’objectiu d’aquest fulletó és que els gironins i gironines tinguin el retorn del resultat del procés participatiu del 2014 i de la previsió d’execució dels projectes més votats. També es dóna informació sobre l’estat d’execució d’alguns projectes del 2013. A banda d’informar-se a través d’aquesta publicació, els ciutadans i ciutadanes poden trobar tota la informació a la web municipal girona.cat/consultabarris.

Els projectes que recull la publicació són el resultat del que ha expressat per la ciutadania a través del procés dels Pressupostos Participats dels Barris que va tenir lloc per primer cop l’any passat a Girona i que enguany s’ha tornat a repetir. En el procés hi participen les entitats dels barris, molt especialment les veïnals, i la ciutadania en general acaba decidint els projectes a portar a terme a través d’una consulta ciutadana a la qual estan convidats a participar-hi tots els ciutadans i ciutadanes de Girona degudament empadronats.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)