Notícies i comunicats

10/09/2014

La Marfà convoca la segona edició del Concurs de Relats de Terror

S'adreça a joves d'entre 13 i 30 anys i s'hi pot participar fins al 10 d'octubre.

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei de Biblioteques, la Regidoria de Joventut i l’Espai Marfà, convoca el II Concurs de Relats de Terror. Després de la bona acollida que aquesta iniciativa va tenir l’any passat, enguany es proposaran de nou una sèrie d’activitats relacionades amb el terror a l’Espai Marfà. Entre les propostes, destaca aquest concurs de relats, que té com a objectiu promoure la participació i la creació literària entre els joves prenent de fons el tema de la por i el terror.

El concurs s’adreça a joves d’entre 13 i 30 anys i es divideix en dues categories: una primera, de 13 a 18 anys, i una segona, de 19 a 30 anys. Per participar-hi és necessari presentar un relat curt (d’entre 1 i 3 pàgines) abans del 10 d’octubre, data en què s’acaba el termini del concurs.

Els premis consisteixen en un val de llibres per valor de 70 euros i altres obsequis vinculats al món del terror. El veredicte i el lliurament de premis es farà el 24 d’octubre, dins de l’activitat “Lectures de por”, a la biblioteca Salvador Allende. Precisament el 24 d’octubre es farà una jornada dedicada al gènere del terror a l’Espai Marfà, on entre d’altres propostes es podrà assistir a una nit de por en què es faran lectures en veu alta i es llegiran els relats guanyadors del concurs.

Es poden consultar les bases completes del concurs al web www.girona.cat/biblioteques
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)