Notícies i comunicats

12/09/2014

Demà s'inaugura el local social La Rosaleda per als veïns del barri de la Devesa-Güell

Es tracta d'un dels projectes escollits en la consulta dels pressupostos participats del 2014

Demà, a les 20.30 h, s’inaugurarà un local social per a ús dels veïns i veïnes del barri de la Devesa-Güell, que va ser un dels projectes escollit en els marc dels pressupostos participats del 2014 en aquesta zona. L’espai, que s’ubicarà a l’edifici de la Rosaleda, s’obrirà demà coincidint amb la festa major del barri.

El regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha manifestat que amb aquesta actuació s’ha donat resposta a una petició llargament reivindicada pels veïns del barri i ha assenyalat que el fet positiu que “els pressupostos participats estiguin afavorint la creació de nous espais de trobada per a la ciutadania a les diferents zones de la ciutat”.

En aquest sentit, aquest mateixa setmana es va inaugurar un altre espai en un altre barri de la ciutat: el de l’Associació Escudella Solidària. En el marc dels pressupostos participats dels 2013 els veïns i veïnes dels barris de Santa Eugènia i Can Gibert van decidir que una part de la quantitat assignada anés destinada al manteniment del nou local de l’entitat, i al 2014 es va decidir destinar també una part dels pressupostos participats a organitzar-hi diferents tipus de tallers que gestionaria la mateixa Associació Escudella Solidària.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)