Notícies i comunicats

16/09/2014

Una nova càpsula TIC a Girona Emprèn ajudarà a valorar la necessitat de les empreses de tenir una app per a dispositius mòbils

La sessió serà el dia 3 d'octubre a partir de les 9.30 h.

El dia 3 d’octubre està prevista una nova càpsula TIC a Girona Emprèn que girarà a l’entorn de les aplicacions per a dispositius mòbils.

L’objectiu és donar elements suficients per a determinar si una empresa necessita desenvolupar una app i quins aspectes ha de tenir en compte per al seu desenvolupament. La sessió, a càrrec de Marc Corominas, Soci i co-fundador d'Ingenium Mobile Studio (www.ingeniummobile.com) dedicada a la realització d’Apps.

La càpsula complementa altres càpsules TIC programades pel mes setembre i principis d’octubre.

El dia 1 d’octubre la càpsula TIC tractarà dels codis QR. Es tracta d’una sessió introductòria per saber què són, els seus usos i com es poden generar o personalitzar amb recursos online.

Altres càpsules programades per la primera quinzena d’octubre giren al voltant de les presentacions amb programes d’ofimàtica i d’habilitats digitals bàsiques amb eins Google.

El dia 8 d’octubre a partir de les 9.30 està prevista la càpsula sobre presentacions amb programes d’ofimàtica com Power Point de Microsoft o Impress d’Open Office. Per altra banda, el dia 10, també a partir de les 9.30 i fins a les 12, està prevista la de habilitats digitals bàsiques amb eines de Google com són el propi cercador, el navegador Chrome, el gestor de correu Gmail, etc.

Finalment, el dia 22 de setembre, de 12 a 13 del migdia, està prevista també una sessió informativa sobre què és el certificat digital ACTIC. La sessió, d’una hora de durada, informarà a les persones interessades en obtenir la certificació oficial de la Generalitat de Catalunya de competències digitals sobre el procés, com funciona prova i quins recursos hi ha l’abast per a preparar-la.

Totes les sessions són gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.
 

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona

gironaempren@ajgirona.cat 
www.girona.cat/gironaempren
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)