Notícies i comunicats

16/09/2014

Màrqueting digital, aprenent a ser emprenedor, economia i finances, nous cursos a Girona Emprèn

Els cursos, de 8 hores de durada, inicien el 23 i 30 de setembre i el 7 d'octubre.

Els dies 23 i 24 de setembre Girona Emprèn ofereix el curs Forma’t en màrqueting digital en què es veuran, entre altres aspectes com optimitzar la presència a Internet i la relació amb el client a la xarxa.

Forma’t en aprenent a ser emprenedor està previst pels dies 30 de setembre i 2 d’octubre. L’objectiu del curs és aprendre a observar l’entorn amb nous paradigmes, aprendre a discriminar i reconduir els factors que acosten a l’èxit dels que aboquen al fracàs i anar desenvolupant les competències necessàries per a esdevenir una persona emprenedora.

El dia 7 i 9 d’octubre està previst el curs Forma’t en eines i conceptes bàsics d’economia i finances. El curs té per objectiu combinar teoria i pràctica per tal que es puguin aplica de forma immediata els coneixements adquirits al voltant de la planificació econòmica i financera del projecte empresarial.

Les inscripcions per aquests cursos ja estan obertes. Es tracta de formació gratuïta i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona

gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)