Notícies i comunicats

18/09/2014

El Concurs Intro reprèn l'activitat amb la segona eliminatòria, en la qual s'escullen les bandes finalistes

Sis bandes participen en aquesta fase que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre i 4 d'octubre a La Mirona de Salt.

Després de l’estiu, el Concurs de Música en Viu del Gironès Intro reprèn l’activitat i encara la recta final amb la segona eliminatòria, que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre i 4 d’octubre. En total, 6 bandes de les comarques gironines participen en aquesta fase en la qual el jurat ha d’escollir els finalistes que s’enfrontaran a la Gran Final per Fires de Sant Narcís el proper 30 d’octubre.

Els participants a aquesta fase són Straight On i Medusa Box (banda guanyadora del primer Concurs Musical Escena Bisbalenca), que actuen el dia 19; El Impasible Jack Kirby i la banda guanyadora del Concurs Amanida Sound 2014, que actuaran el dia 20; i Ian Sala i Liar Desire, que pujaran a l’escenari el 4 d’octubre.

Tots els concerts comencen a les 23h i són gratuïts. Després de les actuacions hi haurà actuació de DJ. L'obertura de portes serà a les 22.30 h.

Les tres bandes escollides d’aquesta eliminatòria s’enfrontaran a la Gran Final que se celebrarà a Girona el 30 d’octubre, a partir de les 20 h, a l’escenari de Sant Feliu durant les Fires de Sant Narcís. Un dels premis destacats que obtindrà el guanyador serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2014, tal com aquest any farà el guanyador de l’edició 2013, Exèrcit d’Alliberament Musical, el 25 d’octubre. Així mateix actuaran a tres concerts organitzats a les diferents comarques gironines, com ha fet aquest estiu Exèrcit d’Alliberament Musical a les festes majors de Figueres, Torroella del Montgrí i Salt.

Podeu consultar més informació a la web www.girona.cat/concursintro

Organitza: Ajuntament de Girona – Espai Marfà
Produeix: Link Produccions (info@linkproduccions.com)
Col·labora: Casa de la Música i La Mirona

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)