Notícies i comunicats

02/11/2018

L'alcaldessa de Girona presideix l'acte cívic en record dels difunts

Marta Madrenas va participar a la tradicional ofrena floral al cementiri vell de la ciutat amb motiu de la diada de Tots Sants.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va presidir ahir al matí el tradicional acte institucional en record dels difunts de la ciutat, que es fa cada any coincidint amb la diada de Tots Sants. L’acte, que va tenir lloc al cementiri vell de Girona, també va comptar amb l’assistència dels portaveus dels grups municipals Carles Ribas, M. Mercè Roca, Sílvia Paneque, Míriam Pujola i Concepció Veray i de diversos regidors i regidores del consistori, així com ciutadans a títol individual. 

“Avui és un dia per recordar públicament totes aquelles persones que han perdut la vida el darrer any. És el moment de reconèixer els homes i les dones que han forjat la ciutat i de tenir-los d’exemple per al futur”, va assenyalar l’alcaldessa durant l’acte al cementiri vell de la ciutat. 

Després de l'ofrena floral amb l'escut de la ciutat com a gest de reconeixement als difunts, es va fer un minut de silenci i, tot seguit, les autoritats van visitar el mur on hi ha els noms de víctimes de la repressió i persones que van ser afusellades durant el franquisme. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)