Notícies i comunicats

06/11/2018

Girona Emprèn celebra deu anys de suport a les persones emprenedores amb una mostra d'emprenedoria el 15 de novembre

El servei ha ajudat a crear més de 775 empreses i més de 1.000 llocs de treball des del 2008.

Girona Emprèn celebra 10 anys de suport a les persones emprenedores amb una mostra d’emprenedoria el dia 15 de novembre al Centre Cultural La Mercè. Des del 2008, el servei municipal de suport a l’emprenedoria de l’Ajuntament de Girona ha ajudat a crear 775 empreses i més de 1.000 llocs de treball directes amb unes taxes de supervivència superiors al 56% als cinc anys.

L’acte de celebració, que començarà a les 18 h, consistirà en una exposició al claustre de La Mercè, una xerrada inspiradora i el relat i experiència de diferents projectes empresarials sorgits des del servei Girona Emprèn.

La doctora en Sociologia, professora titular a la Universitat de Girona, investigadora i col·laboradora en diversos mitjans de comunicació, Cristina Sánchez Miret, serà l’encarregada de fer la ponència inspiradora inicial, que es portarà a terme sota el títol “Emprenedoria, obligació o tria?”. Tot seguit, tindrà lloc un debat amb diversos emprenedors i emprenedores que explicaran de primera mà la seva experiència. La periodista Txell Costa conduirà la tertúlia i aportarà també la seva pròpia experiència com a emprenedora i empresària.

La Mostra d’Emprenedoria 10 anys Girona Emprèn vol posar en valor el fet d'emprendre i recollirà experiències i consells d’algunes de les persones que han estat beneficiàries del servei.  

 

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)