Notícies i comunicats

15/11/2018

Primera edició del Rap de Girona Fest

El festival neix amb la voluntat de ser una mostra de les propostes més representatives de l'escena rap de la província de Girona i es celebrarà el diumenge 2 de desembre de 16 a 21 h a l'Espai Marfà.

El tret de sortida del festival serà una col·loqui amb una extensa representació dels col•lectius i associacions que impulsen i/o organitzen les anomenades “batalles d’ MC´s”. Aquest espai, dinamitzat per en Vins de l’Associació HEAL, serà idoni per compartir experiències, difondre activitats i projectes, i trobar punts en comú que facin possibles futures col•laboracions.

El plat fort d’aquesta primera edició seran les actuacions de nombrosos artistes d’arreu de la província. Així al cartell hi trobem grans propostes com: MANZANAS PODRIDAS (Maçanet de la Selva) , NEVE (Girona), DAZ1 (Roses), GONU RSS & FRE$H (Olot) , SKATA (St.Feliu de Guíxols), HACHE & SITOFONK (Salt), 7LYCH (Figueres), RBRE (Girona), SHAZ UNO (Olot), DJ MAROKING (L’Escala), MOKRO & LARGUS + DEEJAY JUAMPI (Palafrugell), HIJOS DE LA LUNA (La Bisbal d’ Empordà), DOBLE & NO VALUE + HUG SOUNDS (Girona) i GROOVE 2070 & SHAZ UNO + GASPAR (Figueres,Girona).

El festival també ha destinat un espai on hi trobarem estands relacionats amb el Hip-Hop des de diferents parts de Catalunya, ARCHITECHS RECORDS, 397 SHOP, SCRATCH, BASEMENT RECORDS, RAPNDRAP, GIRORRAP per nombrar-ne alguns. La vetllada finalitzarà com sempre amb una sessió de micro lliure obert a tothom que vulgui pujar a rapejar.

Totes les activitats seran gratuïtes i es celebraran a la sala d’actes de l’Espai Marfà de la ciutat de Girona . La proposta la lidera l’Associació Brainstorming amb la col.laboració de l’Ajuntament de Girona ( Espai Marfà i L’Estació Espai Jove) i la Casa de la Música del Gironès.

Més informació del festival:
www.girona.cat/marfa
Instagram: @rap_de_girona

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)