Notícies i comunicats

16/11/2018

Comencen les obres per cobrir una part de la plaça de Miquel de Palol

Es tracta d'una de les propostes escollides pels veïns i veïnes del barri en els pressupostos participats del 2017.

Imatge virtual

Aquesta setmana han començat les obres per instal·lar una coberta a la plaça de Miquel de Palol. L’estructura s’ubicarà l’extrem de la plaça que limita amb el carrer de Bernat Boadas i el passatge dels Massaguer. Aquesta va ser una de les propostes escollides pels veïns i veïnes del barri de la Devesa-Güell en la consulta dels pressupostos participats del 2017.

La superfície sobre la qual s’actuarà és de 150 metres quadrats i el projecte no preveu modificar ni el paviment ni la distribució actual de la plaça i només considera la construcció d’un cobert per generar una zona d’ombra i de protecció en cas de pluja. L’alçada prevista de la pèrgola és de 4 metres i se sustentarà sobre pilars de fusta laminada que es fixaran a unes platines metàl•liques. El sostre de la coberta serà de fusta i incorporarà una làmina asfàltica per garantir-ne la impermeabilització.

Tal com ha destacat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, es tracta “d’una actuació que respon a una demanda veïnal i, alhora, respon a la voluntat del govern municipal de millorar la cohesió de tots els barris de la ciutat i d’adequar els espais de trobada i d’ús social”.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Genial Houses SL per un import de 44.675,22 euros (IVA inclòs). El termini d’execució de les actuacions és de quatre mesos.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)