Notícies i comunicats

19/11/2018

L'Ajuntament de Girona reconeix el mèrit esportiu del pilot Xavi Pinsach i de l'equip ETG Racing

El corredor de Porqueres ha aconseguit aquest mes d'octubre el subcampionat d'Espanya de Velocitat en categoria SuperStock 1000.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquesta tarda l’acte d’homenatge al pilot Xavi Pinsach, de l’equip ETG Racing, que ha aconseguit aquest mes d’octubre el subcampionat d’Espanya de Velocitat en categoria SupersStock 1000. La recepció ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona i hi han assistit també el regidor d’Educació i Esports del consistori, Josep Pujols, i els directors d’ETG, Joan i Jordi Moncanut.

“Com a ciutat, no ens podem sentir més orgullosos del que heu aconseguit. El que heu fet és extraordinari i heu demostrat que tot és possible amb compromís, ganes i treball en equip”, ha ressaltat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, qui ha encoratjat l’alumnat d’ETG a implicar-se i comprometre’s amb la “feina ben feta” que es fa des de l’entitat.

Xavier Pinsach (Porqueres, 1996) corre damunt una moto des dels set anys i ha participat en diferents campionats gironins, catalans i estatals des de l’any 2003. El 2015 va aconseguir el primer lloc al Campionat d’Espanya de Velocitat en categoria SuperStock 600 cc i el sub21 en categoria Superstock 600 cc.

El 2014 l’Escola Tècnica de Girona, centre de referència en estudis d’automoció a la ciutat, va donar llum al projecte de l’ETG Racing. Aquesta iniciativa consisteix, d’una banda, en oferir un curs de mecànica de competició pioner amb pràctiques per a l’alumnat en equips professionals i, de l’altra, crear un propi equip de competició –l’ETG Racing- per participar en diferents campionats de motociclisme. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)