Notícies i comunicats

27/11/2018

El lema de la 6a Jornada Lluís M. De Puig és l'Europa de les persones

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà l'acte, que tindrà lloc demà a partir de les 18 h al Centre Cívic Barri Vell - Mercadal.

La sisena edició de la Jornada Lluís M. de Puig tindrà lloc demà, a partir de les 18 h, al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal. Enguany el lema principal de la jornada serà l’Europa de les persones i s’emmarcarà, per tercer any, dins de la Setmana de la Ciutat Educadora. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà i inaugurarà l’acte, que clourà el regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Pujols. 

Durant la jornada, el president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer, pronunciarà la conferència “La immigració exterior a la Unió Europea: reptes vs. oportunitats”. Tot seguit el director i la coordinadora pedagògica de l’Institut Santa Eugènia, Francesc Martí i Mercè Sanchez, presentaran el projecte guanyador de la Beca Girona Premi d’Europa 2018: “@Volta_a_Europa”. 

Per acabar, la professora agregada i membre de l’àrea de Dret Internacional Públic de la Universitat de Girona, Mariona Illamola, pronunciarà la conferència “L’Europa de les persones que tenim, és la somiada?”.  

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)