Notícies i comunicats

10/09/2019

Girona acollirà la tercera edició del Dia de l'Aprenent

Es tracta d'una iniciativa única a Catalunya i a l'Estat espanyol i té com a objectiu promoure l'aprenentatge al llarg de la vida. L'alcaldessa Marta Madrenas inaugurarà la jornada aquest divendres a les 10 h a la Casa de Cultura.

Girona acollirà divendres la tercera edició del Dia de l’Aprenent, que aquest any es porta a terme sota el lema “Aprendre pel gust d’aprendre. Els cercles d’estudi”. El Dia de l’Aprenent va néixer el 2016 impulsat per l’Associació Catalana per a l’Educació, la Formació i la Recerca (ACEFIR) i, tot i que es tracta d’una iniciativa implantada arreu d’Europa, a Catalunya i a l’Estat espanyol només se celebra a Girona.

L’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, participarà en la inauguració de l’acte, aquest divendres, dia 13 de setembre, a les 10 h, a la Casa de Cultura. Tot seguit, el secretari general de l’Associació Sueca d’Educació d’Adults, David Samuelsson, pronunciarà la conferència “Aprendre allò que ens interessa. Els cercles d’estudi”. La jornada continuarà amb exemples de cercles d’estudis; una conferència sobre l’ “Adult Learners Week”, a càrrec de la sòcia honorària d’ACEFIR a Holanda Lidwien Vos de Wael, i una roda d’experiències sobre l’aprenentatge informal des de diferents àmbits. Es preveu que hi assisteixin una vuitantena de persones.

Es pot consultar més informació i inscriure-s’hi al web diadelaprenentgirona19.blogspot.com

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)