Notícies i comunicats

20/09/2019

L'Escola Municipal d'Art ha inaugurat "Finlàndia crea", una exposició col•lectiva d'artistes finlandesos

Ahir, dijous, a les 20 h es va obrir al públic la mostra, que es podrà veure fins al 15 de novembre

Ahir dijous, dia 19 de setembre, a les 20 h, es va obrir al públic “Finlàndia crea”, una exposició col·lectiva que ens ofereix l’Associació d’Artistes Visuals de Carèlia del Sud (Etelä-Karjalan Taiteilijaseura Ry) i que acull l’obra d’una quinzena d’artistes finlandesos. L’acte va tenir lloc a la sala d’exposicions del Centre Cultural La Mercè, on es podrà veure la mostra fins al proper 15 de novembre. La presentació va anar a càrrec del comissari de l’exposició, Antonio Altarriba.

Aquesta mostra esdevé la recuperació de la relació entre els artistes de la regió de Carèlia del Sud i Girona, de ja fa més de quinze anys, amb diversos intercanvis tant d’artistes finlandesos com gironins, gràcies sobretot a la figura d’Antonio Altarriba, català establert a Lappeenranta on realitza tasques de dinamització i gestió cultural, i que és el comissari de l’exposició.

L’exposició ens presenta el treball de quinze artistes acuradament seleccionats, diversos pel que fa a edats, tècniques emprades o temes, però que en bona mesura ens permet una visió polièdrica del que s’està fent en aquests moments en el panorama artístic finlandès.

Podeu consultar més informació sobre les exposicions a: www.girona.cat/ccm/ema 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)