Notícies i comunicats

23/04/2012

L'Ajuntament de Girona reclama que els pressupostos de l'Estat incloguin una partida per al tren convencional

L'alcalde de Girona ha arribat a aquest acord amb la comissió mixta de seguiment del projecte ferroviari, que inclou diputats, senadors i els diferents portaveus municipals.

Font: Ajuntament de Girona

La segona reunió de seguiment per tractar l’estat del projecte ferroviari a la ciutat de Girona, que l’alcalde, Carles Puigdemont, ha convocat aquest matí amb diputats, senadors i portaveus dels grups municipals, ha acordat reclamar al govern de l’Estat que els pressupostos generals incloguin una partida per al tren convencional.

En aquest sentit, els diferents diputats i senadors dels grups parlamentaris presents, s’han compromès a presentar esmenes als pressupostos generals de l’Estat abans de la finalització del termini. Puigdemont ha manifestat que d’aquesta manera “sortirà un missatge molt clar i en sintonia amb l’anhel de l’Ajuntament de Girona i dels ciutadans”.

“Volem veure una partida oberta als pressupostos 2012 perquè tinguem clar que no estem sols en el propòsit de no deixar empantanegada la ciutat, un cop s’acabin les obres del TAV” ha conclòs l’alcalde de Girona.

A la reunió hi han participat: l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont (CiU), Carles Pàramo (CiU), Montserrat Surroca (CiU), Àlex Sáez (PSC), Teresa Jordà (ERC), Concepció Veray (PP), Joan Bagué (CiU), Maria Rieradevall (CiU), Coralí Cunyat (CiU), Pere Maluquer (CiU), Carles Ribas (CiU), Pia Bosch (PSC), Jordi Navarro (CUP), Joan Olòriz (ICV-EUIA-E). Han excusat la seva presència: Jordi Xuclà (CiU), Iolanda Pineda (PSC) i Rafael Bruguera (PSC). 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)