Notícies i comunicats

26/10/2012

III Audiència Pública del Projecte Ferroviari a Girona

Dimarts 6 de novembre, a les 8 del vespre a la Sala de Cambra de l'Auditori Palau de Congressos.

L’acte el convoca l’Ajuntament de Girona i es desenvoluparà tal com estableix el Reglament regulador de les institucions de la participança i la gestió de conflictes de l’Ajuntament de Girona. Tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala de Cambra de l’Auditori Palau de Congressos i serà presidida per l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont. Intervindrà el regidor del Projecte Ferroviari, Carles Ribas, en representació del govern municipal i els representants dels quatre grups municipals de l’oposició. També intervindrà la Mesa d’Entitats per la Participació. Finalment, s’obrirà un torn de paraules per al públic assistent abans de presentar les conclusions per part del govern municipal.

Aquesta serà la tercera Audiència Pública que es porti a terme a la ciutat per informar i debatre sobre les obres de la línia del TAV i del tren convencional.

La primera va tenir lloc el 24 de gener de 2011 a iniciativa d’un grup de ciutadans i ciutadanes de la ciutat que van comptar amb el suport d’algunes entitats i la segona fa pocs mesos, el 19 de juny d’enguany.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)