Notícies i comunicats

13/11/2012

Afectacions al carrer JM Gironella

A partir del 16 de novembre

Font: Ajuntament de Girona

El proper divendres 16 de novembre està previst iniciar la construcció de les rampes d’accés a l’aparcament per a vehicles de l’estació de trens soterrada del parc central. Són dues rampes a banda i banda del passeig d’Olot situades entre l’avinguda Sant Narcís i la plaça Europa.

De manera simultània, començaran els treballs de reposició del carrer Josep M Gironella segons els projecte aprovat. I a continuació els de la plaça Europa.

Per aquests motius és necessari fer les següents afectacions a la mobilitat:

  1. Es tancarà al trànsit de vehicles el vial que connecta el passeig d’Olot fins al carrer Josep M. Gironella.
     
  2. Es farà més estret un tram de la vorera que enllaça el passeig d’Olot amb la plaça Europa per la col·locació d’una tanca d’obra de protecció dels vianants. S’instal·larà enllumenat addicional. Aquesta afectació serà més curta que la durada total de les obres i està previst durant 4 mesos.
     
  3. L’accés als aparcaments soterrats del carrer Josep M Gironella es realitzarà per l’extrem del carrer Josep M Gironella amb el carrer Cassià Costal que s’habilitarà com a cul de sac. També s’hi permetrà la circulació dels vehicles que vagin a efectuar operacions de càrrega i descàrrega i al centre mèdic.

L’Ajuntament es posarà en contacte directament amb els aparcament afectats amb informació més detallada.

Els demanem que disculpeu les molèsties que les obres puguin ocasionar.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)