Notícies i comunicats

14/02/2013

Projecte d'urbanització del carrer Josep Maria Gironella

Han començat els treballs de reposició de les obres d'urbanització del carrer Josep Maria Gironella.

Projecte aprovat

Han començat els treballs de reposició de les obres d’urbanització del carrer Josep Maria Gironella, els quals seran executats per ADIF en el marc del retorn a la ciutat dels espais ocupats per les obres del TAV.

L’Ajuntament de Girona ha redactat i aprovat el projecte d’urbanització del carrer Josep Maria Gironella després del taller d’idees promugut per l’Ajuntament i del procés propi d’al·legacions.

L’objectiu principal del projecte és l’ordenació dels espais entre una nova calçada del carrer de Josep Maria Gironella i els edificis de la banda oposada del viaducte.

La calçada del carrer és de dos carrils, un per a cada sentit de circulació, a més d’un tercer carril de gir cap a la dreta per anar a l’encreuament de la plaça Europa. També s’ha previst un vial de servei bivalent, que farà les funcions de carril bici i alhora permetrà l’entrada dels vehicles als garatges dels edificis.

Entre el vial de circulació i el vial de servei, s’hi preveu una gran jardinera que incorpora plantes i arbrat, una reixa de ventilació de l’estació ferroviària i una àrea de jocs infantils.

La previsió per l’execució de les obres és de 6 mesos. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)