Notícies i comunicats

15/12/2014

Divendres 12 de desembre, s'ha obert de nou al trànsit la plaça de Joan Brossa

Les actuacions que s'han portat a terme aquestes setmanes han inclòs també la senyalització d'un tram nou de carril bici a la ciutat.

Font: Ajuntament de Girona

Divendres 12 de desembre al matí es va obrir de nou al trànsit la plaça de Joan Brossa després d’un període d’obres de dos mesos. Una de les principals novetats de la reobertura és la senyalització d’un tram de carril bici entre el carrer del Mestre Civil i la travessia del Carril que està previst que tingui continuïtat fins al carrer Nou. El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, va reiterar que “un dels grans propòsits del Pla de Mobilitat que s’ha començat a executar és la creació d’un gran eix per a cicles i bicicletes que connecti els barris de la ciutat”.

Les actuacions que s’han portat a terme aquestes últimes setmanes a la plaça de Joan Brossa s’han efectuat com a projecte complementari a les obres de restitució de la urbanització dels terrenys afectats per les obres del TAV. Amb la reobertura al trànsit de la plaça de Joan Brossa, juntament amb la recuperació de la plaça Europa com a eix vertebrador de la circulació a la ciutat ara fa un any, la mobilitat a la ciutat “fa un pas de gegant, ja que es dóna resposta a la necessitat de trànsit de persones i vehicles entre els barris de la Devesa, Santa Eugènia, l’Eixample i Sant Narcís i, a més, es va reduint la zona encara afectada per les obres del TAV a la ciutat”, tal com ha ressaltat el regidor d’Urbanisme i Activitats, Carles Ribas.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)