Notícies i comunicats

21/11/2013

La reurbanització del carrer de Bisbe Sivilla finalitzarà d'aquí a sis mesos

El regidor d'Urbanisme i Activitats de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, explicaran el projecte avui al vespre als veïns i veïnes del sector.

Les obres del projecte de reurbanització del carrer de Bisbe Sivilla i de la part del parc Central més propera a aquest carrer està previst que finalitzin d’aquí a sis mesos. El regidor d’Urbanisme i Activitats i de Projecte Ferroviari de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament, Joan Alcalà, explicaran aquest vespre el projecte als veïns i veïnes del sector. La reunió, a la qual hi assistiran també els serveis tècnics municipals, tindrà lloc a les 20 h al Centre Cívic Sant Narcís. “Les obres ja estan adjudicades i començaran en breu, segurament d’aquí deu o quinze dies. Aviat el carrer de Bisbe Sivilla recuperarà la seva imatge i seu entorn originals. Podem afirmar amb satisfacció que per fi estem al tram final del procés de molèsties i inconvenients causats per les obres del TAV a la ciutat”, ha assegurat el regidor d’Urbanisme i Activitats, Carles Ribas.

El projecte d’urbanització al carrer de Bisbe Sivilla es fa en el marc de la reposició de les zones afectades per les obres del tren d’alta velocitat (TAV) en tot el sector durant els últims anys. El projecte consisteix bàsicament en la reurbanització del carrer de Bisbe Sivilla i de la part del parc Central més propera. En aquest sector, es renovarà completament la xarxa de sanejament per a les aigües plujanes, aixi com la resta de serveis urbans: l’enllumenat, el gas, les instal·lacions elèctriques, l’aigua potable i les instal·lacions semafòriques. També es repararà la zona del palmeral i de la font, ubicades a l’entorn de l’antiga estació de tren d’Olot. El projecte també preveu una zona de jocs infantils i l’enjardiment de la zona verda.

L’adjudicació d’aquestes obres es va aprovar per unanimitat en el Ple municipal del passat 18 de novembre per un valor d’adjudicació d’1.669.939’43 euros (IVA inclòs), a favor de les empreses FCC Construcción SA, Dragados SA, Copisa Constructora Pirenaica SA i TECSA Empresa Constructora SA, constituïdes en unió temporal d’empreses (UTE). 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)