Notícies i comunicats

05/05/2015

Girona Emprèn acull un curs en els àmbits jurídic i fiscal de cooperatives per a gestories i assessories

Dies 21, 25 i 28 de maig de 16 a 19 h al Centre d'Iniciatives Locals

Girona Emprèn acull els dies 21, 25 i 28 de maig de 16 a 19 hores un curs formatiu en el àmbits jurídic i fiscal de cooperatives adreçat a gestories i assessories.

El curs, que s’emmarca dins el programa de suport a la cooperativa Aracoop, té per objectiu donar a conèixer les característiques principals del model cooperatiu, promoure les millors pràctiques en l’àmbit comptable i econòmic, facilitar recursos i eines en l’àmbit de la gestió i elements del procés de constitució de cooperatives que permetin un millor acompanyament als clients que opten per aquesta forma jurídica.

Els curs, de 9 hores de durada, es realitzarà a l’edifici Centre d’Iniciatives Locals (carrer Tarragona, 40 de Girona), on es troba el servei de suport a l’emprenedoria Girona Emprèn.

Els docents de les sessions són professionals dels àmbits de la consultoria i la gestió empresarial (jurídica, econòmica, comptables, laboral i fiscal). Els facilitadors d’aquesta formació són les cooperatives Calidoscoop (http://www.calidoscoop.coop/), Coop de mà (http://www.coopdema.cat/) i l’associació ACCID (http://www.accid.org/).

Inscripcions al web: http://aracoop.coop/formulari-formacio-en-els-ambits-juridic-i-fiscal-de-cooperatives-per-a-gestories-i-assessories/

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)