Notícies i comunicats

30/04/2015

L'Espai Marfà i l'Escola Municipal de Música organitzen la segona edició de l'Escola d'Estiu de Música

Les jornades de formació per a docents se celebraran a Girona els dies 1, 2 i 3 de juliol.

De l’1 al 3 de juliol tindrà lloc a l’Espai Marfà la segona edició de l’Escola d’Estiu de Música, unes jornades de formació per a docents i organitzades per l’Espai Marfà i l’Escola Municipal de Música de l’Ajuntament de Girona (EMM).

L’objectiu de l’escola d’estiu és dotar la ciutat de Girona d’unes jornades de formació per a docents de música per tal d’enriquir-ne la formació i donar-los recursos per aplicar d’una manera pràctica a l’aula.

Les jornades estan adreçades a professorat de música de infantil i primària, secundària i d’escoles de música. Professionals que coincidiran en unes jornades per fer formació conjunta amb un programa que integra tallers i experiències de professorat en actiu. Les jornades proposen itineraris segons el perfil professional dels docents i ofereixen diferents activitats i tallers. També s’inclou una sessió de taules rodones sobre experiències a l’aula, amb diversos grups de debat per compartir, opinar i aprendre sobre els diferents àmbits proposats.

L’Escola d’Estiu de Música és una activitat de formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb una certificació de 18 hores.

Organitzat per: Escola Municipal de Música de Girona i Espai Marfà – Ajuntament de Girona

Amb la col·laboració de: Escola de Música Moderna de Girona, Casa de la Música Salt – Girona, Departament d’Ensenyament. Generalitat de Catalunya. Serveis Territorials a Girona i microgestió.com

Amb el suport de: Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

INSCRIPCIONS
Inscripcions docents: 30 euros.
Places limitades Període d'inscripció: del 4 de maig al 5 de juny

Per a més informació i inscripcions: www.girona.cat/marfa
Telèfon: 972 010 009

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)