Notícies i comunicats

04/05/2015

A Girona Emprèn parlem de la idea al producte final, prototips i patents, i com evitar els errors més freqüents de les persones emprenedores

Dues noves sessions de les xerrades ‘A Girona Emprèn parlem de...'

Girona Emprèn organitza dues noves sessions del cicle ‘A Girona Emprèn parlem de’ els dies 20 i 27 de maig.

La xerrada del dia 20 tracta de la idea al producte final: prototips, patents, models d’utilitat, marques i comercialització. La sessió serà a càrrec de Montse Argelaguet, gerent de Girona Innovació (http://gironainnovacio.blogspot.com.es/) i liQi, indústria catalana dels invents (http://www.liqidelsinvents.blogspot.com.es/), empreses especialitzades en la innovació, desenvolupament de nous productes i invents.

L’objectiu de la sessió és resoldre dubtes al voltant del procés de fer realitat una idea o invent, protegir-la legalment, així com analitzar les qüestions més importants per a comercialitzar el producte.

El dia 27 es tractarà de com es poden evitar els errors més freqüents a l’hora d’emprendre. Conèixer quins són els errors més habituals, disposar d’informació clau per tenir present i fer un bon anàlisi de la realitat del projecte en el pla d’empresa són alguns dels aspectes que es podran veure a la sessió a càrrec de Salvador Figueras i Joaquim Munné, membres col·laboradors de SECOT Girona.

Abans, el dia 6 de maig està prevista la sessió sobre Facebook al comerços i petites empreses.

Totes les sessions comencen a les 4 de la tarda. Es tracta de sessions gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)