Notícies i comunicats

07/05/2015

Facebook ha centrat una nova sessió de A Girona Emprèn parlem de...

La xerrada va anar a càrrec d'Enric Cujapé el dimecres 6 de maig.

Font: Ajuntament de Girona

El passat dimecres 6 de maig Girona Emprèn va acollir una nova sessió del cicle de xerrades A Girona Emprèn parlem de... La sessió va ser a càrrec d’Enric Caujapé (https://about.me/Enric_Caujape), qui va explicar a les persones assistents què pot fer aquesta xarxa social per a empreses i comerços.

La sessió va tractar d’aspectes més bàsics com de quina manera han de ser presents els negocis a la xarxa o quines funcionalitats tenen les FanPage en comparació amb els perfils personals. També es van poder veure altres aspectes com la programació i edició de publicacions, així com la publicitat de publicacions o de la pàgina.

Les properes sessions de ‘A Girona Emprèn parlem de...’ seran el proper dia 20 i el 27 de maig. La sessió del dia 20 serà a càrrec de Montse Argelaguet (Girona Innovació i LiQi) i tractarà sobre el procés d’invenció des de la idea a la comercialització passant per la realització de prototips així com la seva protecció legal (patents, mode d’utilitat i marca).

La sessió del 27 anirà a càrrec de Joaquim Munné i Salvador Figueres i tractarà dels errors més freqüents a l’hora d’emprendre per tal d’evitar cometre’ls durant el procés de posada en marxa de l’empresa.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)