Notícies i comunicats

14/05/2015

L'Ajuntament de Girona fa un reconeixement als patis de Girona, Temps de Flors

Amb motiu del 60è aniversari del festival, l'alcalde i la regidora de Turisme i Comerç han rebut una trentena de col·laboradors de la mostra floral al Saló de Plens del consistori.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, han rebut aquest migdia els propietaris dels patis que participen en la 60a edició Girona, Temps de Flors. L’acte de reconeixement a la col·laboració d’aquestes persones s’ha fet al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona. La coordinadora del sector de patis del festival, Rosa Maria Labayen, també ha participat a la recepció.

Els patis són uns dels espais més especials de Girona, Temps de Flors, ja que es tracta d’habitatges que en general estan tancats al públic la resta de l’any i que, durant nou dies, participen en el festival obrint les seves portes als visitants. L’alcalde s’ha sumat a l’agraïment manifestat per Labayen i per Cunyat i ha subratllat que “Temps de Flors no seria el mateix sense els patis”. La regidora de Turisme i Comerç, i responsable de Girona, Temps de Flors, ha explicat que enguany, mentre preparaven la part dels patis de la 60a edició amb Rosa Labayen, van considerar que “seria un bon moment per trobar-nos i donar-vos les gràcies oficialment”.

En aquesta edició hi participen els patis de la Casa Lleó Avinay, el Casino Gironí, la Casa Audouard (Salieti), la Casa Foix Boschmonar, la Casa Boadas Formiga, Casa Sambola – Pla Dalmau, Can Vinyals, la Casa Norat, el Centre Geriàtric Maria Gay, el pati del carrer de Ferran el Catòlic, La Pabordia, la Casa Casals, la Casa Agullana, Díaz Tarragó Advocats, el convent on hi ha l’Arxiu Històric, la Casa Laporta – Cúndaro, la Casa Estor, el pati de l’Hotel Bellmirall, la Cambra de la Propietat, la Pia Almoina – el pati del Col·legi d’Arquitectes, el Museu d’Art, el pati de la Botiga Zeppelin, la Casa Martínez Davalillos, l’Escola d’Enquadernació L’Art de Relligar, els Jardins de la Mercè, La Canonja Vella i el pati de l’Òptica Boulevard. S’ha lliurat a cadascun dels representants dels patis La flor dels sentits, l’objecte commemoratiu de la 60a edició de Girona, Temps de Flors. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)