Notícies i comunicats

14/05/2015

El Festival de Peralada es presenta en el marc de Girona, Temps de Flors

La XXIX edició de l'esdeveniment tindrà lloc del 10 de juliol al 15 d'agost.

Font: Ajuntament de Girona

El Saló de Descans s’ha convertit avui, un any més, l’escenari de la presentació oficial del XXIX Festival de Peralada a Girona. Des de fa quatre anys, el festival presidit per Carmen Mateu de Suqué participa a Girona, Temps de Flors amb un muntatge floral a l’entrada de l’Ajuntament de Girona i amb la celebració d’un acte per commemorar el Dia Europeu de l’Òpera.

La 29a edició del festival tindrà lloc del 10 de juliol al 15 d’agost i tindrà la dansa com a principal protagonista, tal com ha explicat el director del festival, Oriol Aguilà, que també ha remarcat que l’esdeveniment ha obtingut recentment la certificació de sostenibilitat que estableix la norma ISO 20121.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha subratllat durant la presentació que la instal•lació del Festival de Peralada a Girona, Temps de Flors es fa a un espai central com és l’Ajuntament de Girona perquè “és un lloc simbòlic per a una intervenció també simbòlica que reforça els llaços que volem tenir amb el Festival”. Puigdemont ha afegit també que “Peralada fa d’ambaixador de qualitat i excel·lència de les comarques gironines”. En la mateixa línia, el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, ha afirmat que el Festival de Peralada és una de les ofertes més atractives que es poden trobar a la Costa Brava a l’estiu.” 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)