Notícies i comunicats

28/05/2015

Un total de 52 alumnes han participat a la setena edició del Projecte Rossinyol a Girona

Demà a les 18 h es farà l'acte de cloenda del programa d'aquest curs al Centre Cultural La Mercè.

La setena edició de Projecte Rossinyol a Girona ha comptat amb la participació de 52 alumnes, que es divideixen en 26 estudiants de la Universitat de Girona i 26 en estudiants d’educació primària i secundària. L’acte de cloenda d’aquest curs escolar es farà demà, a partir de les 18 h, al Centre Cultural La Mercè i hi assistirà la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports en funcions, Isabel Muradàs.

El Projecte Rossinyol és un projecte de mentoria que té com a finalitat afavorir la inclusió i la integració social de l’alumnat a través de potenciar el coneixement de la llengua i la ciutat. El alumnes de secundària i primària que han participat del projecte són dels centres educatius: Escola Carme Auguet, Escola Dalmau Carles, Escola Font de la Pólvora, Escola Mare de Déu del Mont, Escola Santa Eugènia, Escola Vedruna, Escola Vila-roja, Institut Jaume Vicens Vives, Institut Montilivi, Institut Nou i Institut Santiago Sobrequés.

Durant 7 mesos mentors/ores i mentorats/ades han compartit vivències, han conegut noves cultures, han passejat per carrers desconeguts, han après a comunicar-se millor en català, han participat en activitats al barri i, d’alguna manera, per a molts ha estat com tenir un germà gran o un germà petit amb qui poder compartir i confiar.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)