Notícies i comunicats

02/06/2015

L'Ajuntament de Girona i el Festival Strenes presenten el videoclip de la cançó "Camins" de Sopa de Cabra

El tema es va enregistrar durant el concert que el grup liderat per Gerard Quintana va oferir per sorpresa el 28 de març al terrat de l'Oficina de Turisme de la Rambla de Girona en el marc del festival.

L’Ajuntament de Girona i el festival Strenes han presentat aquesta tarda el videoclip de la cançó “Camins”, de Sopa de Cabra. El vídeo es va enregistrar durant l’actuació que va servir per presentar precisament el festival Strenes el 28 de març en un concert sorpresa que el grup liderat per Gerard Quintana va oferir al terrat de l’Oficina de Turisme de la Rambla de Girona davant de prop de 8.000 persones.

La gravació mostra la històrica actuació de la banda, inspirada en les mítiques actuacions de The Beatles a Londres i de U2 a Los Angeles, amb la Catedral, les cases de l’Onyar o el Barri Vell de Girona com a teló de fons.

El vídeo, que es pot veure a www.festivalstrenes.cat, www.girona.cat/ciutatdefestivals i www.sopadecabra.cat, ha estat produït per l’Ajuntament de Girona, el Festival Strenes, l’Ajuntament de Girona, Promo Arts Music i el grup Sopa de Cabra.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)