Notícies i comunicats

27/07/2018

Convocatòria de subvencions per a esportistes d'esports individuals, no professionals, menors de 25 anys

Cal que presenteu les vostres peticions abans del 7 de setembre.

La Diputació de Girona, al BOP Núm. 141 de 20 de juliol de 2018, ja ha publicat l'Edicte d'aprovació de la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva per al suport als programes municipals d'ajuts als esportistes amateurs gironins, menors de 25 anys i no professionals, d'esports individuals que, prèvia classificació, han participat en els campionats d'Espanya, d'Europa, del Món o Jocs Olímpics.

Podeu trobar les bases aquí:
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2017/100/201710004402.pdf

I el text de la convocatòria 2018:
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2018/141/201814106592.pdf

Tenint en compte que les peticions per accedir a aquestes subvencions s'han de presentar necessàriament a través dels respectius ajuntaments i tenint en compte que el termini per tal que els ajuntaments trametin la documentació a la Diputació de Girona, finalitza el 21 de setembre de 2018, cal que presenteu les vostres peticions al registre d'entrada de l’Ajuntament de Girona, o bé a través de la Seu electrònica (en cas que tingueu signatura digital), abans del 7 de setembre, aportant tota la documentació que hi consta relacionada:

  • Fotocòpia del DNI dels esportistes
  • Llistat oficial de la federació corresponent on hi figuri la classificació de l’esportista obtinguda en el campionat esportiu i la data de celebració d’aquest.
    (i autoritzant a l’Ajuntament a consultar les dades d’empadronament de l’esportista)

També cal que, paral·lelament, feu el tràmit de comunicació del número de compte bancari, registrant la instància que trobareu en el següent enllaç juntament amb la fotocòpia del DNI.

Cal que tingueu en compte que des de l'Ajuntament de Girona únicament podrem presentar les peticions dels esportistes empadronats a Girona i que si a la vostra entitat hi teniu esportistes d'altres municipis gironins, hauran de presentar les seves peticions mitjançant els respectius ajuntaments. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)