Notícies i comunicats

16/05/2014

El País Basc es promociona a Girona coincidint amb Temps de Flors

La regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, subratlla el denominador comú de "qualitat i excel·lència" dels dos territoris.

Font: Ajuntament de Girona

Coincidint amb Girona, Temps de Flors, el País Basc es promociona a Girona a través de la marca Destinos Euskadi. La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, ha acompanyat aquest matí diversos representants d’organismes i institucions turístiques basques durant la presentació de l’espai promocional que es podrà visitar a la plaça de Salvador Espriu de la ciutat des d’avui fins diumenge.

“A banda de les similituds en el patrimoni, la cultura o la gastronomia, cal subratllar un altre element molt important que tenim en comú, que és l’aposta per la qualitat i l’excel·lència dels territoris”, ha subratllat Cunyat, que ha explicat també que els ciutadans procedents dels País Basc són uns dels principals col·lectius que visiten la ciutat. Bilbao, Donostia-Sant Sebastià, Vitòria-Gasteiz, Zarautz, Hondarribia i Irun, components de la marca Destinos Euskadi, presentaran la seva oferta turística aquests dies. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)