Notícies i comunicats

16/05/2014

El llibre "Girona, Temps de Flors 2014" recopila de nou l'essència de l'exposició a través d'imatges i textos

La publicació consta de diferents fotografies dels muntatges, espais i obres que formen part del festival, acompanyades de textos on s'explica el concepte de cada autor.

Font: Ajuntament de Girona

La segona edició del llibre Girona, Temps de Flors 2014 recopila de nou l’essència del festival floral a través de cuidades imatges i textos de cadascun dels muntatges. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la dissenyadora i creadora de la publicació, Lara Pujol, han presentat el llibre aquest vespre al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. A l’acte també hi ha participat el fotògraf Joan Altés; el gerent de Cafès Cornellà, Pere Cornellà; i el vicepresident de la Diputació, Xavier Soy.

Tal com va fer l’any passat, a través de l’autoedició d’aquest llibre, Lara Pujol, amb la col·laboració del fotògraf Joan Altés, busca conservar en la història l’impacte visual de l’art efímer de l’exposició floral. La publicació consta de diferents fotografies dels muntatges, espais i obres que formen part del festival, acompanyades de textos on s’explica el concepte de cada autor.

L’exposició marca el ritme del treball que es recull en aquest llibre en tot moment. El procés visual i fotogràfic i el contingut del llibre són producte de l’essència de cada obra. El projecte té com a objectiu que el visitant en sigui partícip en tot moment. És per això que es pot seguir el procés de treball de l’equip a través de les xarxes socials Facebook (llibre temps de flors) i Twitter (@llibreflors), on es compartiran pinzellades de les diferents etapes del procés de creació. La impressió es durà a terme amb l’editorial The Folio Club, especialitzats en llibres d’autoedició i formats creatius i singulars.

El llibre de l’edició 2013 es pot adquirir a la majoria de llibreries de Girona, on també es pot reservar el de l’edició d’enguany, que s’espera que vegi la llum entre la tercera i la quarta setmana de maig. A banda de l’Ajuntament de Girona, el projecte compta amb el suport de la Diputació de Girona i l’Associació d’Amics de la Girona i Antiga i amb el patrocini de Cafès Cornellà.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)