Notícies i comunicats

19/05/2014

Premis del concurs de flors i del 10e concurs d'aparadorisme i decoració interior

Més de 120 establiments comercials, de serveis, d'allotjament i restauració en aquesta edició i més de 90 participants al concurs de flors en les diverses modalitats.

1r premi: Pa del Baró.

Diumenge 18 de maig a les 19h va tenir lloc lloc a la Sala Polivalent del Centre Cultural La Mercè, el lliurament de premis del concurs de flors que cada any s’exposa a l’església de Sant Lluc, en el marc de l’exposició de flors, així com el 10è Concurs d’Aparadorisme i Decoració interior que organitza l’Ajuntament de Girona, des de la regidoria de Turisme i Comerç.

Més de 120 establiments comercials, de restauració i hostaleria han participat al concurs d’aparadors. El jurat del concurs ha estat format per regidors de l’Ajuntament de Girona i presidents i membres de la junta d’Associacions de Comerciants i d’hostaleria que van visitar els diferents aparadors participants al concurs els dies 14 i 15 de maig. Els criteris que ha valorat són l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i l’ús de flors naturals en la composició de l’obra. Enguany per primer cop s’ha creat el “premi popular” on tothom ha pogut votar el seu aparador preferit a través del Facebook de Turisme i Comerç. L’aparador més votat ha estat el premiat.

L’acte de lliurament dels premis el va conduir Anna M. Camps, organitzadora del concurs de flors, la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat i l’Alcalde Carles Puigdemont. Així mateix, també hi va participar Rosa Labayen, d’Amics de la Girona Antiga, Montse Galí, d’Amics de les Flors i Jardins, Josep Tarrés, d’Amics dels Jardins Històrics i Paratges Naturals i Àngels Artigas, de l’Associació Floral de Girona. L’acte es va completar amb una actuació del cor Amarilis de Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)