Notícies i comunicats

21/05/2014

Més de 40 cursos d'activitats aquàtiques i fisicoesportives aquest estiu a Girona

Les preinscripcions per participar-hi estan obertes fins aquest diumenge a través del web municipal

L’Ajuntament de Girona ofereix aquest estiu un total de 44 cursos per a totes les edats. Aquests cursos es divideixen en activitats aquàtiques i fisicoesportives que es podran fer els mesos de juny, juliol i setembre a les instal·lacions esportives municipals. Les preinscripcions per participar-hi es poden fer fins aquest diumenge, dia 25 de maig, a través del web www.girona.cat/esports

Les novetats d’aquesta temporada d’estiu són el curs de pilates, que es farà els mesos de juliol i setembre al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau, i el curs d’hidrogimnàstica per a la gent gran del mes de juny, a la piscina municipal de Palau. A banda d’aquestes dues activitats, es repetiran els cursos de ioga i aerotò, pel que fa a activitats fisicoesportives; i els cursos de familiarització al medi aquàtic, escoleta aquàtica, aquafitness per a adults, clínic de natació per a adults, activitat aquàtica prepart (per a embarassades) i activitat aquàtica per a nadons de 6 a 36 mesos, pel que fa a activitats aquàtiques.

Més informació i preinscripcions al Servei Municipal d’Esports: al web www.girona.cat/esports, al telèfon 972 226 136 (horari d’atenció al públic de 9 a 14 h) i a l’adreça electrònica: activitatsesports@ajgirona.cat. Un cop acabat el període de preinscripcions, si als cursets de juliol i setembre hi queden places lliures, s’hi podran fer inscripcions fins a una setmana abans de l’inici.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)