Notícies i comunicats

22/05/2014

Com millorar la comunicació escrita, últim tema tractat a l'espai A Girona Emprèn parlem de...

La sessió va anar a càrrec de factoriadlletres.

Font: Ajuntament de Girona

Les filòlogues Carme Callejón i Assum Guardiola de Factoriadelletres van conduir una sessió que va permetre als emprenedors assistents conèixer les claus per poder escriure textos que compleixin els principis comunicatius de claredat, brevetat, precisió, correcció i originalitat.

Les expertes, especialitzades en escriptura creativa, van explicar les bases del procés comunicatiu: la planificació del que vull dir, la redacció del text i la revisió final, i van ajudar als emprenedors a identificar i evitar errors comuns en la redacció d’escrits.

Les persones assistents a la xerrada van poder compartir les seves inquietuds davant la necessitat de redactar un text. La redacció de textos per mantenir un bloc, la tria del llenguatge més adequat en el tractament de temes sensibles, les claus de la comunicació escrita en l’entorn digital o els avantatges de disposar d’un llibre d’estil, van ser alguns dels aspectes tractats.

La propera sessió A Girona Emprèn parlem de... tindrà lloc el dimecres 4 de juny a partir de les 4, i tractarà del Retail Coaching, estratègies per incrementar les vendes del comerç de proximitat, i anirà a càrrec de Francesc Ortega, de REINVENTAT.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)