Notícies i comunicats

22/05/2014

La Copa acollirà aquest dissabte el Festival Guia Animal

De les 10 a les 19 h, es podran visitar estands d'entitats i professionals relacionats amb el món animal.

L’esplanada de la Copa acollirà, aquest dissabte, el Festival Guia Animal, que té com a objectiu donar a conèixer les diferents entitats i professionals relacionats amb el món dels animals. La jornada, que tindrà lloc de les 10 a les 19 h, està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Girona, la pàgina web Guia Animal i l’Agility Club Girona.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega, ha ressaltat que iniciatives com aquestes “permeten augmentar el coneixement dels animals i apropar-los a la ciutadania, així com augmentar la sensibilització per a la seva cura”. Dissabte es podran visitar una cinquantena d’estands amb productes i serveis relacionats amb el món animal, entre els quals hi ha protectores d’animals i professionals com residències canines, ensinistradors o perruqueries canines, entre altres.

A més, durant tota la jornada també es realitzaran diverses exhibicions d’ensinistrament, de detecció de substàncies, de la unitat canina de rescat dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, d’agility o exhibicions amb cavalls i ponis.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)