Notícies i comunicats

22/05/2014

Phil González i Pilar Junyent revelen els secrets d'Instagram en la segona jornada del Girona Social Seminar

La sessió continua amb dues activitats per als aficionats a aquesta xarxa social: Instagram your City i #MeetGironaEmociona

Autor: Carles – Giroimatges

Els experts en Instagram Phil González i Pilar Junyent han conduït aquest matí la segona jornada del Girona Social Seminar que s’ha dedicat a aquesta xarxa social, referent a l’hora de compartir imatges i fotografies a través d’Internet. El Palau de Congressos de Girona ha acollit aquesta jornada, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava, a la qual han assistit més de 150 persones.

La sessió s’ha dividit en dues parts: una de més tècnica, enfocada a les empreses, que ha dirigit González, i una altra més encarada a la gestió i la dinamització de continguts, que ha guiat Junyent. Tots dos han donat a conèixer eines i claus per treure el màxim rendiment d’Instagram en un format pràctica i dinàmic. Phil González, nascut a París el 1968, és director de New Media de Chello Multicanal i creador de la comunitat d’usuaris Instagramers.com. Pilar Junyent, nascuda a Blanes el 1967, és la fundadora i local manager de la comunitat Instagramers Girona.

La jornada d’Instagram continuarà aquesta tarda amb dues activitats per als aficionats i usuaris de la plataforma. De les 17 a les 20 h tindrà lloc l’esdeveniment Instagram Your City, una trobada d’instagramers en la qual es podran posar en pràctica els coneixements adquirits al seminari. A continuació d’aquesta activitat, la jornada acabarà amb la segona edició del #MeetGironaEmociona, organitzat per la comunitat Igers Girona i que es farà al Teatre Municipal.

Aquesta és la segona de les tres jornades que formen part del Girona Social Seminar. La primera, que va tenir lloc el 20 de març, es va dedicar a Twitter i va comptar amb la participació de Francesc Grau. El proper 25 de setembre tindrà lloc la sessió dedicada a Facebook, conduïda per Marc Elena.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)