Notícies i comunicats

27/05/2014

L'Ajuntament de Girona i l'Obra Social "la Caixa" renoven la col·laboració per al Museu del Cinema

El consistori i l'entitat han signat un conveni per a promoció de les activitats socials, culturals i educatives que es fan al museu

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona i president de la Fundació Museu del Cinema, Carles Puigdemont, i el director de la banca d’institucions de Caixabank a Girona i representant de l’Obra Social de “la Caixa” a Girona, Josep Blanch, han renovat el conveni de col·laboració per a la promoció de les activitats que es portin a terme al Museu del Cinema. La col·laboració de l’obra social de l’entitat bancària es concreta amb una aportació econòmica de 3.000 euros per al 2014.

L’objecte de l’acord és el foment de les activitats de caràcter social, cultural i educatiu que es porten a terme des del Museu del Cinema. Concretament, la finalitat del conveni és donar suport a les propostes que promouen l’accés a la cultura, l’educació i el patrimoni cinematogràfic sense exclusions; les que promouen el debat i el coneixement a través del cinema d’aquelles temàtiques de contingut social, i les que tenen per objectiu fer del museu un espai accessible i sense barreres per motius de discapacitat. L’entitat “la Caixa” col·labora amb el Museu del Cinema des del 1998, any en què es va crear aquest equipament cultural a la ciutat.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)