Notícies i comunicats

29/05/2014

Nou curs Forma't en què cal saber per obrir un comerç electrònic

Els dies 17, 19 i 25 de juny de 9.30 a 13.30 h al Centre d'Iniciatives Locals.

Girona Emprèn organitza els dies 17, 19 i 25 de juny un nou curs Forma’t dedicat en aquesta ocasió en el comerç electrònic. El creixement de vendes en comerç ‘online’ i l’aparició de nous recursos web ha fet plantejar a molts negocis i comerços la possibilitat d’obrir una botiga en línia.

L’objectiu del curs, de 12 hores de durada, és aprofundir en els coneixements bàsics que s’han de tenir en compte en el moment d’obrir un e-comerç, així com totes les accions derivades que han d’afavorir el transit de clients i la conversió en vendes.

Entre altres aspectes, el curs tractarà de les plataformes, elements i tecnologies de les botigues ‘online’, el màrqueting digital, els mitjans de pagament i gestió de comandes, l’analítica, els aspectes legals, etc.

Es tracta d’una formació gratuïta, dirigida a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb menys de tres anys d’antiguitat.

Les places són limitades i es prioritzarà les persones que tenen projecte obert a Girona Emprèn. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.
 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316  gironaempren@ajgirona.cat www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)