Notícies i comunicats

30/05/2014

2a edició del Concurs de Microrelats A Peu de Foto

El termini de presentació de tuits comença l'1 de juny i finalitza el 31 de juliol.

L’Ajuntament de Girona organitza la segona edició del Concurs de Microrelats A Peu de Foto, promogut pel Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà i la Biblioteca Salvador Allende. El concurs, que es farà a través de Twitter, té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves utilitzant els llenguatges virtuals.

Els participants hauran d’escriure un tuit que inclogui l’etiqueta #apeudefoto2. El tuit ha d’estar inspirat per una de les fotografies que els organitzadors penjaran amb l’etiqueta esmentada.

Amb aquesta iniciativa es vol posar a prova la inspiració i la capacitat de síntesi de les persones que participin en el concurs. Les imatges, les penjaran els organitzadors del concurs i es podran trobar buscant a Twitter l’etiqueta #apeudefoto2.

El termini de presentació de tuits comença l’1 de juny i finalitza el 31 de juliol. El veredicte es donarà a conèixer simultàniament al perfil de Twitter del Servei de Biblioteques (@biblioteques_gi) i de la Secció de Joventut (@Joventut_gi) l’11 d’agost a les 12 h. El premi consistirà en un lot de llibres i còmics.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)