Notícies i comunicats

30/05/2014

Un total de 1.128 gironins i gironines ja han anat a votar a la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2014

La primera jornada consultiva es tanca amb un 1'56% de participació

Font: Ajuntament de Girona

La primera jornada de la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2014 s’ha tancat amb un 1’56% de participació. De les 9 a les 20 h han passat pels dotze punts de votació repartits per la ciutat un total de 1.128 gironins i gironines. Els que encara no hagin anat a votar podran fer-ho durant la jornada de demà, de 9 a 14 h.
Pujada de la Torrassa (13’95%), Campdorà (11’28%), Pedreres (6’95%), Pedret (6’33%) i Mas Catofa (5’79%) són els barris en els quals hi ha hagut un percentatge de participació més alt del total de 29 barris que participen a la consulta. Montilivi és l’únic que no participa en aquesta edició dels pressupostos, ja que l’any passat es va votar que les partides pressupostàries del 2013 i del 2014 es destinessin a un sol projecte: eliminar les barreres arquitectòniques del carrer de la Punta del Pi.
Demà al matí diverses cercaviles recorreran la ciutat amb la finalitat de recordar als veïns que encara poden participar a la consulta. Els Diables d’en Pere Botero passaran pels carrers del Barri Vell i del Mercadal; els Xirois desfilaran per Santa Eugènia i Can Gibert del Pla; els Diables de l’Onyar recorreran els barris de la Devesa, l’Eixample i Sant Pau; la Caixa de Trons i Salsa Jove estaran al Sector Oest de la ciutat, i a Sant Narcís s’aprofitaran les activitats de la festa major per dinamitzar les votacions.
Trobareu tota la informació dels projectes i de les votacions al web www.girona.cat/consultabarris
Nota: Us enviem, adjunta, una imatge de la tinenta d’alcalde i regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, votant al Centre Cívic Pla de Palau.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)