Notícies i comunicats

04/06/2014

El dilluns passat va entrar en funcionament el sistema de recollida selectiva de residus al Barri Vell-Mercadal

A partir d'ara en aquests dos barris, s'hauran de dipositar, de 20 a 23 h, les bosses amb deixalles en un dels trenta punts de recollida amb cubells que es distribuiran pel barri.

El passat dilluns el vespre entrarà en funcionament el sistema de recollida selectiva de residus al Barri Vell i al barri del Mercadal. Es tracta d’una iniciativa innovadora, ja que fins al moment es deixava cada bossa davant del portal dels habitatges i dels establiments comercials i no es feia recollida selectiva. A partir d’ara, les bosses amb residus ja no es deixen als portals i s’han de dipositar en un dels trenta punts de recollida amb cubells que es distribueixen pel barri. A cada punt, i cada nit, hi ha tres tipus de cubells segons el tipus de residus. L’horari per dipositar els residus en aquests cubells és de les 20 a les 23 h.

S’ha repartit bústia a bústia un calendari amb els dies de la recollida de cada tipus de residus a tots els veïns del Barri Vell. El rebuig (cubell amb tapa grisa) es pot dipositar als cubells cada dia; l’orgànica (cubell amb tapa marró) es recull de dilluns a dissabte; els envasos (cubell amb tapa groga) es recull els dimarts, els dijous i els dissabtes; el paper (cubell amb tapa blava) es recull els dilluns i els divendres, i el vidre (cubell amb tapa verda) es recull els dimecres. Els dies festius només hi haurà recollida de rebuig.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)