Notícies i comunicats

05/06/2014

Imputat un home per un delicte de falsedat documental i per un delicte contra la seguretat del trànsit

Després d'un estudi pericial s'ha pogut confirmar la falsedat del permís de conduir.

Font: Policia Municipal de Girona

La Policia Municipal de Girona va imputar el dimarts al vespre Shalva M., de 34 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental i per un delicte contra la seguretat del trànsit. A final del mes de maig, una patrulla de la Policia Municipal de Girona va aturar un vehicle per la sospita que el seu conductor circulava sense cap document vàlid que l’habilités. En el seu moment es va intervenir el permís de conduir de Lituània del conductor per realitzar un estudi pericial per comprovar la seva autenticitat.

Amb posterioritat el servei de documentoscòpia de la Policia Municipal de Girona va realitzar l’informe pericial del permís de conduir i va comprovar la falsedat del document.

Cap a les 22 h de dimarts, una patrulla de la Policia Municipal es va adreçar al domicili de Shalva M. per imputar-li el delicte de falsedat documental i, en conseqüència, el delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle sense l’autorització que l’habilita a fer-ho.

Per tot això, els agents van imputar Shalva M. com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental i per un delicte contra la seguretat del trànsit.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)