Notícies i comunicats

05/06/2014

L'Escola d'Estiu de Música convoca 70 professionals de la docència musical a Girona

L'èxit de la convocatòria entre els docents ha fet ampliar les places ofertes inicialment.

De l’1 al 3 de juliol tindrà lloc a l’Espai Marfà la primera edició de l’Escola d’Estiu de Música, unes jornades de formació per a docents i també per a alumnes organitzades per l’Espai Marfà i l’Escola Municipal de Música de l’Ajuntament de Girona (EMM).

L’objectiu de l’escola d’estiu és dotar la ciutat de Girona d’unes jornades de formació per a docents de música per tal d’enriquir-ne la formació i per donar-los recursos perquè els puguin aplicar d’una manera pràctica a l’aula.

Les inscripcions per a docents s’han tancat després que s’exhaurissin tot i ampliar-se en 15 l’oferta de places disponibles. No obstant encara queden places per a aquells alumnes a partir de 8 anys provinents de diferents grups instrumentals de Girona i rodalia interessats a formar part de la banda que crearà l’Escola d’Estiu per a l’ocasió. Aquesta banda té programades dues sessions de formació: un assaig amb professorat de l’EMM i de l’Escola de Música Moderna (EMMG) i una sessió amb en Joan Chamorro. L’objectiu és que tant els alumnes participants com els professors (que en aquestes sessions de treball hi assistiran com a oients) tinguin l’ocasió d’aproximar-se al mètode de treball de Joan Chamorro des d’una vessant pràctica.

L’Escola d’Estiu de Música és una activitat de formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb una certificació de 15 hores.

Inscripcions docents: 25 €
Inscripcions alumnes: 10 €

Període d’inscripció: del 19 de maig al 13 de juny

Organitzat per: Escola Municipal de Música de Girona i Espai Marfà – Ajuntament de Girona

Amb la col·laboració de: Escola de Música Moderna de Girona, Casa de la Música Salt – Girona, Serveis Territorials a Girona del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)